Jobba med oss

Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Barn och läkare gapar.

Region Värmland är en av Värmlands största arbetsgivare. Vi har cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för en livskvalitet i världsklass.

Vi har yrken för alla intressen och kunskaper. Några är duktiga på att operera, andra på teknik och IT. Men en sak gör oss lika. Vi tycker alla om att göra skillnad för människor i Värmland. Delar du vår inställning? Då har vi jobbet för dig! 

Tillsammans med patienten

Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från våra patienters behov och medarbetarnas kompetens. I takt med att behoven av vård förändras behöver hälso- och sjukvården utvecklas. I Region Värmland gör vi det bland annat genom att utmana etablerade arbetssätt. Tillsammans vill vi skapa en värmländsk hälso- och sjukvård som är trygg och tillgänglig. Och tillsammans gör vi skillnad. Alla bidrar varje dag till att vi ska nå vår vision: Livskvalitet i världsklass.  

Bra start på din anställning

När du börjar arbeta hos oss får du en introduktion för att du ska få en bra start på din anställning. Inom vissa yrkesgrupper har vi även en yrkesintroduktion. På vårt kliniska träningscentrum, KTC, får du handledning och kan träna dina färdigheter och utvecklas i yrkesrollen. Läs mer om att vara ny hos oss. 

Ett betydelsefullt arbete som du växer med

Våra medarbetare har stora möjligheter att utvecklas. Är du intresserad av ledarskap, projektledning, verksamhetsutveckling, forskning, handledning eller att specialisera dig inom ditt yrkesområde finns goda karriärmöjligheter. Varje medarbetare ska ha en egen utvecklingsplan. Läs mer om våra karriärmöjligheter. 

Vill du driva utvecklingen tillsammans med oss? Hos oss får du ett betydelsefullt arbete som du kan växa med. Välkommen till Region Värmland!

Till våra lediga jobb.

Eller anmäl ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.  

 

Följ oss på sociala medier

Instagram: @regionvarmland

Linkedin: linkedin.com/company/regionvarmland

Facebook: facebook.com/regionvarmlandse

Twitter: twitter.com/ltingvarmland

Youtube: youtube.com/user/regionvarmland