Utvecklingsstöd och finansiering

Driver du ett företag eller bär på en idé?

Oavsett vilken fas du är i erbjuder vi på Region Värmland finansiering och stöd som stärker din verksamhet. Det ligger i linje med vårt uppdrag att stimulera näringslivet och skapa tillväxt i regionen. Vad behöver du?

Coronavirus: Information till företagare

Samlad information och länkar till dig som företagare. 

Finansiering

Vill du vidareutveckla dina produkter och tjänster? Testa nya marknader eller bygga ut? Hos oss kan du ansöka om finansiering för olika typer av satsningar som stärker ditt företag. Vi erbjuder finansiering i egen regi inom alla branscher, från kultur- till byggindustrin.

Rådgivning

Funderar du på att starta företag? Vill du energieffektivisera din verksamhet eller få reda på mer om internationella möjligheter? Vi ger råd och försöker guida dig rätt vilken fråga du än har. Det kan också handla om finansiering via aktörer som vi samarbetar med.

Innovationsstöd

Behöver du testa en idé? Bolla med andra entreprenörer eller få hjälp att utveckla en affärsplan? Hos oss finns möjlighet att nyttja testbäddar och kreativa rum där din idé är säker. Vi har ett särskilt fokus på skogliga idéer och vård och omsorg.